Tea är liksom själv vi fick dom andra 2 som bonus

Tea är liksom själv vi fick dom andra 2 som bonus

Go kväll torsdag!

Dagarna bara springer iväg. Som tur är har jag och tjejerna några dagar kvar. Tänkte bjuda in er till Teas rum ikväll!

Hon satt med min telefon tidigare idag och fastnade på dom här bilderna. Vem är jag massa sa hon när hon tittade på grupp bilden. Hon tittade närma och såg då vem som var hon. Men mamma varför har jag kjol över byxorna. Ja du svarade jag du SKULLE alltid ha kjol på dig. Gärna rosa tyll och så hade du en riktigt favoritklänning i rosa en prinsess klänning den hade du tills den föll sönder.

Tea är den som är själv om man nu kan uttrycka det så. Brukar skoja ibland och säga att vi fick de 2 andra som bonus eller på köpet. Maja och Tilda till höger i bilden är dom 2 som är enäggstvillingar.

Va lite hår jag hade mamma utbrast hon efter en stund. Jag har ju nästan inget alls….

När det kommer till kläder och utseende är det Maja hon med halsband och tofs som är mest lik Tea när det kommer till sådana saker.

Välkomna in till Teas rum.

Tapeten heter Matilda Ribbon Trell och kommer från Ralp Lauren.

Kuddarna kommer alla från H&M home. Sängkläderna från Ellos likaså sängkappan. Den ljuvliga filten från H&M Home ni hittar den i grått här.

Den rosa långa pallen kommer från Åhlens och de rosa korgarna från Bruka Design. Bokhyllan Billy har fått ett tyg och döljer massvis av pusselsaker.

Byrån rymmer Teas kläder och kommer från Ikea. Bytt ut knopparna. De små rosa lådorna kommer från Ikea och den runda förvaringslådan har jag köpt i en lokal butik men det var några år sedan.

Imorgon tänkte jag bjuda in er till Tildas rum.

Nu ska här fixas middag och sedan blir det soffhäng. Min mamma tipsade om den döende detektiven ett kriminaldrama i 3 delar som ligger uppe på SVT play med Rolf Lassgård. Så den ska vi se ikväll tänkte vi.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

One Comment to “Tea är liksom själv vi fick dom andra 2 som bonus”

  1. Så fint i Teas rum! Mysigt med soffhäng och drama på Tv:n! Här går kvällarna åt till att lägga barnen och pyssla om Hugo som är sjuk. Så det där med att en serie eller film tillsammans känns långt bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *