Hyrde ett rullskridskoställe idag….typ

Hyrde ett rullskridskoställe idag….typ

Hej fredag kväll!

Typ stanna tiden för en stund! Har 4 dagars ledighet framför mig men vill ha mer. Det här lovet var mer än välbehövligt!

Idag var jag lite rastlös och ville hitta på något. Blev ett spontanbesök till Rollersnbowlers för lite rullskridskoåkning för tjejerna.

Först var det typ som bambis hela gänget Mollie hade kompis med sig.

Sedan släppte det och de körde kull i nästan 1 timma.

När jag fotade och filmade såg det nästan ut som vi var där själva att vi typ hyrt hela stället men så var det inte. Ibland lyckas vi bara pricka in tillfällen och ställen där det inte är så mycket människor just då. Det satt säkert 30 personer och åt och 10 andra barn som åkte men lyckades hitta de bästa vinklarna där ingen typ syns.

Så himla läcker inredning någon har verkligen tänkt till. 

Mollie på spaning efter sötsaker….

Tjejerna var rörande överens att av 10 möjliga var betyget och vill göra det snart igen. Så ett besök på RollersnBowlers  rekommenderas om ni befinner er i Haninge trakten.

Nu ska jag försöka ge mig ut till garaget och trampa en stund på löpbandet. Sedan blir det husvagnen för övernattning där men vi åker inte vi campar på tomten.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från MEJ!

 

2 Comments to “Hyrde ett rullskridskoställe idag….typ”

  1. Så roligt ställe! Här varit där och käkat och spelat på simulatorerna, men rullskridskor hoppade jag över. Får prova med barnen nån gång

    1. karinsather skriver:

      Hej Frida 😀
      Dom tyckte det var riktigt roligt. Jag var dock för feg för att våga testa… kanske nästa gång ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *