2 missade samtal från skolan och Metoo betyder jag älskar dig också

2 missade samtal från skolan och Metoo betyder jag älskar dig också

Go kväll onsdag!

Bjuder på lite bilder från vår hall. Inte helt klar ännu men nästan.

Har ni haft en bra dag? Mitt öronlock har blivit lite bättre skjuter på läkarbesöket då jag helt enkelt inte orkar. Kroppen känns trött eller ja hela jag känns trött. Vilade efter jobbet och lyckades somna på soffan. Antar att det är det som behövs att vila. Hade 2 missade samtal idag efter lunchen. Maja hade haft ont i huvudet och känts sig hängig (hon hostar ju en massa på nätterna) så de tyckte i skolan att hon behövde gå hem. Det hade gått någon timma sedan de där samtalen så Micke hade redan hunnit hämta hem henne. Min kollega hade 5 missade samtal hennes dotter var också sjuk… Måste nog göra en avstämning med skolan att de ringer jobbet istället. Maja hostar men känns ändå pigg dock somnade hon och Tilda på soffan en stund. Kan bli en sen kväll… har faktiskt laddat upp med lite glass. Hoppas på jobb och skola imorgon.

Tea har precis övat klart på sin pianoläxa. Jag är en naturbegåvning sa hon när hon skulle sätta sig och spela och satte första låten på första försöket. Jag önskar att jag vore lite mer som henne ibland. Hon tror så mycket på sig själv och tycker att hon är bra precis som hon är. Som när vi satt och åt mat. Hon ville ha mer minimajs och konservburken behövde öppnas med en konservburk. Hon gav liksom inte upp förrän hon lyckats öppna burken!  Tänk så mycket vi kan lära av våra barn. Igår kväll hade vi en diskussion med Mollie om vad Metoo betyder. Tea avbröt oss och förklarade om någon säger I love you då säger man me too!

Vi har ju vårt piano i hallen så därav lite bilder därifrån. Grenen över pianot har fungerat som hängare för jackor men efter ommöblering så går det ju inte. Tänkte hitta en ljusslinga att sätta där tror jag.

Hittade billiga vaser på rean hos Granit. De är 30 cm höga och passade perfekt ni hittar dom här. Har lite längtan efter vår så jag köpte hem körsbärsgrenar från Blomsterlandet. Grenarna räckte till 4 vaser en bukett och till en bukett med tulpaner på köksbordet.

Lampa Eos Micro Inredningsbutiken Oneside , Matta Lohals från Ikea 160X230 matta i Jute 599kr, Hemnes byrå 2295 kr Ikea rymmer massvis av grejer. Tjejerna har var sin liten låda där de har sina träningskläder. Har bytt ut knopparna finns ju hur mycket fint som helst som tex de nedan från Åhlens vit ros 45:-/st. Klicka på bild för att komma till länk.

 

Nu dags för lite glass tror jag allt!

SOV SÖTT!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *