Det ständiga dåliga samvetet… och så fixar du enkelt en perfekt fotovägg!

Det ständiga dåliga samvetet… och så fixar du enkelt en perfekt fotovägg!

Go kväll torsdag… ja nu var jag allt tvungen att tänka efter vilken kväll det är…

Fredag imorgon och du är så välkommen. Var länge sedan jag var så här trött. Om jag brukade slockna på soffan för något år sedan var det helt omöjligt för mig att somna på kvällen. Det är längre ett problem. Släckte ner 23.59 ja jag försöker hålla mig på rätt sida dygnet och det tog inte så lång tid innan jag somnat.

Maja och Tilda var lite hängiga idag när jag lämnade dom men de har ingen feber och Maja hostar bara på nätterna. Hatar den där känslan av dåligt samvete när de tittar på mig på det där speciella sättet när jag väcker dom på morgonen och säger att vi ska till skolan. Svårt vart man ska dra gränsen för när man är sjuk eller inte. När man är hemma får man ju dåligt samvete mot dom som är på jobbet. Japp hur gör man för att inte ha det där samvetet hängandes över sig jämt och ständigt…..

Nu sitter jag utanför danslokalen.

Maja är inne i lokalen och är med när de lär sig nya steg hon dansar inte utan är bara med och tittar. Jag passar på att ta mig lite tid till att skriva här. Ska nämligen hem och städa sedan tänkte jag.

Bjuder på några bilder från Majas rum ikväll eller mer från Majas sänghörna. Ett tips när du ska göra en fotovägg.

Ta ett stort papper. Jag hade inget hemma så jag tejpade ihop massa A4 papper. Tag bort bild och glas ur  så att du endast har ramen kvar. Lägg ut dom på pappret som du vill ha dom måtta så att du får rätt avstånd. Rita av ramarna på pappret och märk ut där hänget på baksida ska sitta gör en markering på pappret. Sedan sätter du upp pappret på väggen. Tryck igenom pappret med något vasst så att det blir hål både i pappret och i väggen. När du sedan tar bort pappret från väggen har du massa hål där du spikar i spikarna och så har du tavlorna precis där du vill ha dom. För den här väggen valde jag samma sorts ramar bara olika storlekar för de mindre tavlorna och den stora tavlan som hänger närmare där Maja sover är inte av glas utan plexiglas.

Jag älskar att blanda bilder köpta, prints som jag hittat på nätet och foto jag tagit själv. De ljuvliga bilderna på balettskor kommer ifrån Printler ni hittar bilden ner till höger som heter Over and Out  här.

Maja fick vara med och sätta samman sin fotovägg och vi fastnade både för den här. Kommer från Lagerhaus. En bild på Eiffeltornet ville Maja också ha efter resan till Paris förra sommaren. Peacemärket och stjärnorna från väggen kommer kommer från Stickstay ni hittar hemsidan här. Klistermärken som funkar att flytta runt på målade väggar.

Den underbara Mrs Mighetto planschen Miss Emma hittar ni hos Minirepubliken klicka här.

Sänghimmel kommer från Numero74 och det ljuvliga påslakanet från företaget Snurk finns bland annat här hos Bluebox.

Härligt när solen liksom kom in och liksom störde när jag fotade var längesedan sen sist.

Ett kvällstips från mig förutom då hur du enkelt fixar en tavelvägg är dessa sticky posters. Det här är inget samarbete bara ett tips från mig. Enkla detaljer att fixa och som går att flytta.

  

Ni hittar länk ovan företaget heter Stickstay.

Nu kommer Micke snart och lämnar av de 2 andra tjejerna. Han ska hämta upp Mollie som ska på innebandyträning. De andra 2 ville inte vara ensamma hemma. De har börjat öva små korta stunder men det är svårare när det är så där himla mörkt ute.

Önskar er alla en underbar kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *