Klipp kort så att man inte kan fläta….

Klipp kort så att man inte kan fläta….

Go kväll tisdag!

Jobb, hem och sedan hem en snabbis för att sedan hänga med Tea i ishallen. Det var märkestagning idag men det gick lite sådär. Har varit ganska så lätt för henne de tidigare gångerna men nu märker det att det börjar bli svårare. Hon kämpade dock på ändå och var inte helt missnöjd efter. Det är ok mamma får öva mera hemma.

Maja är och dansar just nu. Idag är det dubbelpass först street sedan förberedande tävlingsdans i disco. Hon stod och körde splithopp hemma i köket innan. Får byta hall om en stund och sedan vänta in Mollie för pappan ska ge sig på lite kvällsträning han också. Själv är jag nöjd med att sitta på soffan ikväll när jag kommer hem. Micke hade hittat någon film han vill se så det får det får vi nog avsluta kvällen med.

Tilda har ingen träning idag så hon passar på att njuta lite av egentid med vuxen. Bjuder på några bilder på henne. Alltså helt galet hur mycket hennes hår har vuxit. Hon klippte sig kort i december 2016. Hon var lite trött på att fixa håret och få håret fixat. Enligt henne behövde man då bara kamma håret i fram och hon sa faktiskt att hon skulle klippa håret kort så att jag inte kunde fläta…

Nu är hon inne i en period där hon mer än gärna vill få håret fixat och gärna lockigt. Så uppsättningen blev en rosett i luggen och stora lockar i resten av håret.

Blåmärket efter dörren hon fick i huvudet börjar så sakta försvinna bort.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej

 

2 Comments to “Klipp kort så att man inte kan fläta….”

  1. Josefin skriver:

    Så himla fint. Dottern sa direkt att ”sån frisyr vill jag ha”!

    1. karinsather skriver:

      Men sååå är inte så svårt att fixa faktiskt. Ska försöka lägga upp ett klipp! Tack för din kommentar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *