En liten händelse som kan betyda så mycket

En liten händelse som kan betyda så mycket

Go kväll torsdag! Å va länge jag var tvungen att tänka….

FREDAG imorgon veckans bästa dag!

Jobb, hängt utanför danslokalen och tittat på en innebandymatch. Mollie skulle varit med men hade ont i halsen så hon fick stå över.  Jobbade lite längre än vanligt idag då det barnet jag är resurs åt behövde vara lite längre på förskolan. Har varit resurs mer än 1 år nu åt samma barn. I perioder tänker jag att det kanske skulle vara mer utvecklande för mig som pedagog att jobba mer projekterande i barngrupp men när man får en dag som den vi hade idag ja då tvekar jag inte på att jag ska fortsätta med det jag gör just nu. När ena föräldern hämtade så gick vi igenom vad vi gjort under dagen. När jag visade bilder tittade föräldern på mig och sa vet du det var första gången barnet upplevde just det där och jag såg hur glad föräldern blev att just deras barn fått en sådan upplevelse. Själva upplevelsen blev stor för mig också då jag såg hur barnet verkligen njöt och kompisen likaså. Kompisen hade sprungit in på sin avdelning och berättat om upplevelsen för sina pedagoger.

Fick titta sista minuterna på Majas dans förresten. Jag blev som vanligt rörd till tårar när jag såg henne dansa. Hon är minst i gruppen och får kämpa lite för att hänga med men för henne gör det absolut ingenting. Att dansa jazz är enligt henne den roligaste danstekniken hon dansat och det bara strålar om henne när hon dansar.

Kvällens bilder får bli på en uppsättning på just Maja. Här är det en utbakad fläta som jag flätat framåt delat i 2 delar. Dessa 2 delar fick bli 2 vanliga flätor. Flätade 2 inbakade flätor på varje sida. Fäste alla flätor upp i en tofs. Sedan gjorde jag några flätor i tofsen så att det skulle se ut som att flätorna fortsatte hela vägen.

 

Vi har redan gått och lagt oss. Börjar lite tidigare imorgon då vi har reflektion på min avdelning. Det är dock bara en kvart men det är mycket för mig på morgonen…..

Så jag önskar er god natt med ett

 

 

One Comment to “En liten händelse som kan betyda så mycket”

  1. Hanna skriver:

    så underbart när man få höra att man som pedagog ger bra upplevelse. Och att du fick bevis på att din drivkraft når ut ❤️☝ kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *