Alla hjärtansfrisyr

Alla hjärtansfrisyr

Hej lördag!

Tidig morgon i ishallen och sedan lite häng hemma medan Tilda och pappan var på tennisträning. Nu ska Mollie på fotbollsträning och efter det blir det en sväng till Bounce för tjejerna och sedan Ikea för mig. Ska inhandla en badrumslampa så att vi kan bli klara med badrummet där uppe.

Bjuder på bilder på en uppsättning på Tea som jag gjorde nu i eftermiddags en alla hjärtansfrisyr.

Delade håret i en bena. Sedan delade jag en liten del av luggen i en ny bena. Håret i luggen gjorde jag sedan en fläta av fäste med ett hårband. Sedan delade jag flätan i 3 och gjorde 3 små flätor. Fäste upp de 2 på sidorna i hårbandet och formade dom i bågar till ett hjärta. Fäste dom sedan på flätan i mitten med ytterligare en hårsnodd. Flätade sedan delen av håret som var kvar och fäste i håret ned till höger i ett nytt hårband. Gjorde sedan 2 vanliga flätor i tofsarna i håret. Dekorerade med sidenband knytna till rosetter.

Får se om vi hinner hem i tid till Mello tror tjejerna vill se då Samir och Vicktor är med. Önskar er alla en fortsatt underbar ettermiddag och en härlig kväll!

KRAM från mej!

3 Comments to “Alla hjärtansfrisyr”

 1. Britt Eklund skriver:

  Hej! Vad har hänt jag saknar dina inlägg? Har inte sett något sedan i lördags 10/2. Det är så roligt att följa dig och din familj och ditt vackra hem för vi har samma smak i inredningen. Hoppas på svar från dig. Kram Britt Eklund

  1. karinsather skriver:

   Hej fina du och tack för din underbara kommentar!
   Jag hinner tyvärr inte med att göra allt jag vill och när jag förra veckan kände att allt bara blev för mycket (hade huvudvärk i flera dagar) ja då fick det bli en liten ofrivillig paus. Men jag hoppas komma tillbaks snart igen!
   KRAM till dej!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *