2 ballerinor

2 ballerinor

Hej  måndag!

Sportlov för mig och tjejerna. Började med lite sovmorgon sedan bjöds jag in till frukost. Efter det åkte vi till ishallen för en stunds åkning och sedan vidare till tennishallen. Det var ingen sörj anstormning till deras sportlovsaktivitet så vi blev ensamma på ena sidan. Vi fick bordtennis, badminton och en tennisdel alldeles för oss själva med en instruktör för trillingarna. Tjejerna var så himla nöjda när vi åkte därifrån. Kan vi köra imorgon också???

Nu på eftermiddagen har tjejerna sett på film medan jag småslumrat på soffan. De har sett Alice i Spegellandet. De gillade den verkligen. Så den kan jag rekommendera.

Sedan fick jag även lite tid med Maja. Hon undrade om jag kunde fixa likadana frisyrer på henne och hennes Missminime. Det hade jag ju såklart inget emot att göra.

Kläderna till Miss Mini Me hittar ni här.

Nu ska vi ut å åka en kvällstur. Mollie ska till kompis å jag behöver inhandla lite nya blommor. Ikväll ser vi första delen på Advokaten ska ni se???

önskar er alla en fin kväll!

kram från mej

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *