Snöstorm och trasiga tulpaner….

Snöstorm och trasiga tulpaner….

Go kväll tisdag!

Sovmorgon idag också. Sedan var tanken att åka en sväng för lite häng i tennishallen men snön bara vräkte ner och efter en biltur runt området var det bara till att känna sig besegrad och åka hem igen.

En lunch och någon timma senare hade det lugnat ner sig till tjejernas glädje och vi drog iväg. Det blev spel i nästan 2 timmar. Sedan blev det lite häng i ishallen för Teas träning och sedan häng i innebandyhallen för Mollies träning.

Nu har vi landat på soffan allihop och här tänker jag stanna resten av kvällen. Imorgon blir det bara hemma dag för hela familjen. Jag har ett litet pyssel på gång eller litet och litet jag vill att det ska gå snabbt vi ska testa att göra en egen chunkypläd av en massa fleecefiltar.

Önskar er alla en underbar kväll med lite bilder från vår soffhörna som fått ett nytt soffbord och en alldeles ljuvlig bukett med olika slags tulpaner. Tilda undrade varför jag skulle köpa trasiga tulpaner….

Bordet är inköpt på Ikea och finns i 2 storlekar det här är det mindre av dom. Stockholm heter det och ni hittar bordet här

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej

One Comment to “Snöstorm och trasiga tulpaner….”

  1. Så fint ni har!
    Ha en fin vecka! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *