Börja 4:an/6a:an oro och vänskap

Börja 4:an/6a:an oro och vänskap

Go kväll söndag!

Vilken härlig dag det blev! Sovmorgon och en sväng till återvinningen för att tömma släpet. Under tiden regisserade och spelade Mollie in en Musical.ly med trillingarna. Finns på mitt instagram du hittar länken här:

Instagram Trillingar

Till hösten börjar Mollie 6:an vilket hon längtar efter och Tilda, Maja och Tea 4:an. 3-4 är ett otroligt stort steg och jag kan inte låta bli att känna oro. Det är en stor skola och steget för Mollie var tufft. Jag hoppas att trillingarna kan finna trygghet i varandra och genom det ge varandra styrka att våga stå för de individer de är. Maja uttryckte häromdagen att jag vill inte bli stor så fort att vi redan ska börja 4:an. Imorgon ska de få veta vilken mentor de får och om de får några nya kompisar i sin klass. Till skillnad från Mollies klass så ska trimningarnas klass inte delas utan de får med hela klassen upp till 4:an. Det finns många fördelar med det men ändå några nackdelar. De är bara 7 tjejer i klassen varav 3 av dom är mina så jag hoppas på att det dyker upp några fler tjejklasskompisar.

STÖTTA VARANDRA:

VÅGA LITA PÅ VARANDRA OCH FINNAS DÄR FÖR VARANDRA

BÅDE SYSTRAR OCH BÄSTA VÄNNER

När vi kom tillbaks med tomt släp käkade vi lunch och drog sedan vidare mot IP för att lämna Mollie. Vidare mot en sportaffär för inköp av uppsättning fotbollskor x2 berättar mer imorgon…. Sedan vidare till Farsta för Mollies fotbollsmatch. Det var så galet varmt och tjejerna kämpade på så himla bra. Det slutade med en vinst! En av fotbollstränarna messade ut innan matchen att det låg ett bad i närheten så näst intill hela gänget drog och badade efter matchen. Trillingarna ville mer än gärna hänga på så vid hängde på hela familjen.

Jag hade fullt upp med att hålla koll på alla små blonda huvuden där ute i vattnet. Som tur är hade de alla valt 2 inbakade flätar så det gick att urskilja dom bland alla andra badande barn och vuxna. Sedan hade Mollie och hennes bästisar koll på dom. De hängde liksom med var sin trilling.

Trillingarna kommer ha Mollie kvar på skolan i minst 1 år till och det stillar mycket min oro. Att de har henne att vända sig till om det är något som händer att hon finns där i närheten. Att de inte bara har henne utan även hennes kompisar som dom också tycker mycket om.

Nu vill tjejerna kvällsbana i poolen och efter det ska det fixas lite några måsten innan jag intar soffan.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *