1 eller 2 eller 4 fotbollsspelare?

1 eller 2 eller 4 fotbollsspelare?

Go kväll måndag!

Hoppas ni alla haft en härlig måndag och start på veckan. Jag har varit hemma idag också. Kroppen vill inte riktigt som jag och det är så ovant för mig att inte riktigt orka allt jag vill göra. Ska träffa en läkare imorgon så vi lämnar det så länge.

Tjejerna har ju hittat lika olika vägar när det kommer till fritidsintresse. Mollie spelar ju innebandy och fotboll, Tea åker konståkning, Maja Dansar och Tilda har nu under våren kört tennis. Tennisträningen har dock krockat med massa andra aktiviteter och hon har inte varit så motiverad till att träna så hon har inte varit där så många gånger. Får några veckor sedan blev hon lite inspirerad till våga sig på att träna fotboll. Hon är som Mollie och det viktigaste för henne är kompisar och hon fick direkt en ny kompis. Hon har verkligen längtat efter varje träning. De andra 2 har hängt vid sidan om nästan varje gång och har blivit mer och mer sugna på att prova. Tilda har dock inte velat att de ska var med utan hon har känt att hon velat ha en sport själv som de andra. För någon dag sedan började hon ändra sig och igår drog vi och inhandlade fotbollar och benskydd till allihop. Nästan 2 timmar igår kväll stod de sedan och spelade med varandra och hade hur kul som helst.  Så ikväll bestämde vi oss för att alla skulle få träna så efter middagen drog de på sig fotbollsutstyrsel allihop och så drog vi till IP. Mollie och Micke stod och tränade skott medan jag intog läktaren och kikade på tjejerna.

De skrattade och hade så himla roligt. Helt plötsligt var de många tjejer i laget….

Det blev dueller mellan tjejerna och jag såg hur de utmanade varandra. Sedan går det ju bara inte att låta bli att hålla på att hjula när det finns så stora och fria ytor.

Efteråt frågade jag om de tyckte de var roligt och de svarade JAAA allihop. Var lite orolig att Tilda skulle känna att hon ångrade sig men det gjorde hon verkligen inte utan hon uppskattade på riktigt att dom var med.

Efter fotbollen åkte vi på en liten utflykt hade lovat tjejerna att kvällsbada. 2 av 6 badade och vi andra njöt av stunden.

Nu ska jag se ett avsnitt av Herrens Vägar trodde det bara var 8 delar. Värsta bonusen!

Ha en underbar kväll!

KRAM från mej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *