Man ska ha husvagn och en massa tröstmössor…

Man ska ha husvagn och en massa tröstmössor…

God morgon tisdag!

Tjejerna kan nu räkna sina kvarvarande skoldagar på sin ena hand. Som de längtar. Näst intill omöjligt att få upp dom på morgonen riktiga tröstmössor allihop… Sommar lovet börjar med några dagars ledighet sedan ska trillingarna vara med på ett dansläger och efter det Mollie ett fotbollsläger. Jag jobbar fram till midsommar sedan blir det sommarlov för hela familjen eller ja Micke som driver eget jobbar ju typ dygnet runt…

Våra semesterplaner är snart klara även fast inget är bokat ännu. Planen är Frankrike i sommar igen fast en annan typ av resa. Ni känner väl till Galenskaparnas sång ”man ska ha husvagn”….

Igår när jag hämtat hem tjejerna och en kompis fixade Micke våfflor till mellis. Jag gick all in med massa frukter och bär som jag bara älskar. Skulle nästan kunna tänka mig att byta ut godis till bara frukt men bara nästan. Det var helt soprent på fatet efteråt.

Önskar er alla en underbar dag!

Kram från mej!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *