Kan du fixa frisyrer på alla tjejerna i laget till nästa match….

Kan du fixa frisyrer på alla tjejerna i laget till nästa match….

God natt lördag!

Började dagen med fotbollsmatch för Tea och Tilda. Maja kunde tyvärr inte vara med då det fortfarande inte läkt under foten och det gör lite ont att gå. Tea som bara tränat 2 gånger kämpade på riktigt bra det gjorde verkligen Tilda också. Det är inte lätt att veta hur och vart man ska ta vägen när man spelar match och inte heller lätt att spela i gassande solsken.

Hann fixa 2 uppsättningar lite snabbt innan vi åkte iväg. När tjejerna träffade några andra tjejer i laget föreslog de tjejerna att alla skulle ha likadana frisyrer vid nästa match och att jag skulle fixa deras hår.

Det här är en otroligt lätt uppsättning att fixa. Man bara gör en hög toffs. Sedan sätter man snoddar längs med soffsen och drar ut håret emellan snoddarna för lite extra volym. Jag använde lite hårolja när jag jobbar med små gummisnoddar och sedan klipper jag bort dom eller använder en liten sprättare. En sådan man använder när man har sytt fel. Att försöka dra bort snoddarna sliter massor på håret så försök undvika det. Jag använde mig klubbens färger för att göra det lite extra. Tea fick en stor gul rosett och Tilda en svart. En av ledarna tackade mig gjorde det lite lättare att se skillnad på dom.

 

Bästa supportern! Majsan!!!

Efter matchen åkte vi till min syster och hängde där medan Micke och hennes man lade i deras båt. Tjejerna fick leka lite med sina kusiner vilket de uppskattade. Sedan hem för att umgås lite med våra underbara grannar. Så enkelt att umgås när man bor nära varandra! Efter det hämtade vi hem vår stora tjej som varit hos en kompis hela dagen. Hon har blivit så stor så fort. Längtar otroligt mycket efter vår första semesterresedag när vi alla sitter i bilen med husvagnen på släp och vi bara ska umgås hela familjen. Kommer självklart att bli en utmaning många mil i bilen (fast det har vi ju gjort förut) men att testa på husvagnslivet på riktigt ska bli så spännande.

Nu borde jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag provuppsätta håret på en tjej inför hennes bal. Nu ikväll fick jag faktiskt 2 ytterligare förfrågningar om baluppsättningar kommande vecka. Jag har fortfarande massor att lära men om jag inte vågar utmana mig själv kommer jag ju inte att kunna utvecklas. Hoppas på att knäppa lite bilder imorgon om det nu blir bra vill säga.

Önskar er alla en godnatts sömn!

Kram från mej

2 Comments to “Kan du fixa frisyrer på alla tjejerna i laget till nästa match….”

  1. Hannas krypin skriver:

    Vad fint med det blev med den stora rosetten och vad roligt att spela match. 🙂

    1. karinsather skriver:

      Visst blev det! Mannen var lite skeptiskt… Såklart man kan spela fotboll med stor rosett svarade jag bara ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *