Skolavslutning och kommande semesterresa

Skolavslutning och kommande semesterresa

Go kväll lördag!

Helt slut och jag har landat på soffan och här tänker jag nog stanna resten av kvällen…

Ställde klockan på 6.15. Alla tjejerna (först var det bara 3/4 som ville inte Mollie men hon ångrade sig) ville ha håret fixat. Vi skulle åka mot skolan kl.8 för att fira skolavslutning.

Jag orkade gå upp 6.40… Jag fastnade lite redan på Tilda och fick verkligen kämpa mot klockan i slutet. Jag är ju ingen morgon människa direkt.

Tilda:

Tea:

Maja:

När jag kom till Mollie hade jag 10 minuter på mig att bli klar…

Trillingarna hade först en samling i klassrummet innan de kom ut på gården. Alla årskullar fick gå upp och sjunga en sång som de valt. Tea spelade piano medan hennes kompis spelade Trumpet Idas sommarvisa. Det avlutades med att vi alla sjöng den blomstertid nu kommer tillsammans. Tjejerna fick krama om sina underbara ja det är verkligen UNDERBARA lärare som de/vi kommer sakna jätte mycket.

En picknickfika hann vi med innan vi åkte vidare hemåt. Hemma avslutade vi ett projekt tillsammans återkommer om det. Hoppade sedan in i bilen för den enligt tjejerna obligatoriska skolavslutningslunchen med thaimat.

Nu har jag hamnat på soffan efter att ha varit iväg och fixat en balfrisyr. Tjejerna hade kompis lek under tiden. Middagen är intagen och jag behöver typ inte göra något mer idag. Eller jag tänkte faktiskt börja skriva lite på vårt första reseinlägg ett inlägg som kommer handla om förberedelser inför resan.

Tanken är att vi ska ta oss med bil och husvagn nästan ner till Spanska gränsen. Jag kommer behöva er hjälp om lite tips och trix när man reser just med husvagn. Det är ju helt nytt för oss. Vad ska man tänka på eller vad för man INTE glömma! Återkommer imorgon.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *