Föräldramatch å mamman fick vara fotografen

Föräldramatch å mamman fick vara fotografen

Go kväll onsdag!

Jobb och sedan hem. Alla tjejerna var hemma med mormor idag. De hade bara hängt hemma och pratat mycket om livet. Jag blev helt färdig efter jobbdagen och skulle bara vila en stund… Somnade och sov nästan 2 timmar. Mollie fick väcka mig när det var dags att åka med trillingarna på deras fotbollsavslutning med avslutande korvgrillning.

Mollie hade inte tänkt vara med men när hon fick frågan blev hon så himla glad. Jag skulle också vara med och var det i 5 minuter. När jag var avbytare passade jag på att knäppa några bilder och fick få frågan om jag kunde ta lite bilder till klubben. Bytte roll från fotbollsspelande mamma till fotograf!

Här kommer lite bilder från kvällen:

Maja som är mycket bättre i foten kunde vara med och springa och hade jätteroligt även fast hon först inte alls ville vara med. Så härligt att se när hela familjen är samlade och gör saker tillsammans det är lycka för mig!

Nu ska jag försöka få de små i säng. De ska börja på ett dansläger imorgon bitti.

Kram från mej och sov så gott!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *