Från Berits Till Biarritz

Från Berits Till Biarritz

Go kväll torsdag!

Jobb och sedan avslutningsfika för de större barnen på avdelningen de som ska börja skolan. Micke hade hämtat upp trillingarna som varit på dansläger. De hade haft superkul Tea gav dagen 5/5 Maja 5/5 och Tilda 4,5/5 så det känns inte som att det kunde bli så mycket bättre. De hade börjat dagen med att dansa modern, sedan jazz och sedan street. Tea var överlycklig för att ha lärt sig ett nytt breakdance steg. Tyvärr inga foton då jag varken hämtade eller lämnade….

Mollie hade fotbollsträning och då passade vi på att åka och titta för att få lite luft. 2 av tjejerna gick till en lekpark med en kompis som också hänge på IP medan Maja och Micke trixade lite med en boll. Själv låg jag raklång på konstgräset och bara vilade så himla skönt. Vet att jag borde dra igång med lite träning då kroppen verkligen skulle behöva det men det kanske jag gör imorgon eller ngn annan dag….

Jag tänkte fortsätta berätta lite om vår semesterresa som vi fortfarande håller på att planera.

Tanken är att vi ska åka med bil och husvagn nästan ända ner till Spanien till ett ställe i Frankrike som heter Biarritz. När mamma åkte tåg hit häromdagen blev hon väldans förvånad när det i resetidningen var ett inslag om just Biarritz bilder från tidningen MTR express.

Ser det inte helt fantastiskt ut!!! Vi ska försöka ta oss ner genom Danmark med ett stopp i Ribe dock blir nog första stoppet hos min mamma nere i Västergötland därav Från Berits (hon heter det). Vidare sedan till Amsterdam för ett kortare stopp där. Sedan åka ner längst med Atlantkusten. Har hittat ett slott på vägen som jag vill se och sedan har vi pratat om att åka över till ön där de spelar in Fångarna på Fortet.  Vi har bilat ner 2 gånger tidigare till Franska Rivieran och då har vi haft fokus på att komma ner och komma hem så fort som möjligt. Denna resan tänkte vi att vi ska försöka uppleva ställen både på vägen ner och hem.

Husvagnen köpte vi för några månader sedan och vi har provcampat på tomten några gånger. Det är en Hobby KMfe 650 de luxe edition.

Micke och Maja var iväg själva vid ett tillfälle. Micke håller i skrivandes stund på att sätta upp ett resetält som vi skaffat. Vi ska även inhandla bort och stolar och eventuellt en grill har insett att det är saker vi nog borde ha… Trillingarnas inköpslista ser lite annorlunda ut. Det översta på deras inköpslista är redan inhandlat. Ett litet picknickbord för ketchup och senap….

 

Ni är några som fråga vart vi köpte det och det finns att köpa bland annat här: Picnic set

Nr 2 på listan ett resebingo för många timmar i bilen.

Inköpt hos Flying TGR

Tänkte bjuda in er på en rundtur i husvagnen men det får bli vid ett annat tillfälle hann bara knäppa en bild.

När jag var gravid och när vi gjorde första ultraljudet sa sköterskan dom ligger som i en 3 våningssäng där inne… Några år senare som gör dom det igen….

Ni är säkert många här inne som har varit ute och rest med husvagn. Ni får gärna dela med er av lite tips vad som kan vara bra och tänka på både när det kommer till själva resandet vilka ställen vi inte ska missa på vägen ner och praktiska saker som möbler och andra bra att ha grejer.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *