Berits, Ribe, Amsterdam, Le Mount S-M, Fort Boyard till Biarritz

Berits, Ribe, Amsterdam, Le Mount S-M, Fort Boyard till Biarritz

Go kväll fredag!

Vad pysselsätter ni er med?

Själv har jag jobbat, hämtat trillingarna från danslägret, fixat present, packat upp campingmöbler, varit på simhallen kalas och nu sitter vi i förtältet och umgås. Eller nej nu ljög ja trillingarna har var sin telefon , jag bloggar och Micke jobbar.

Vi beställde stolar, bord och en soffa i onsdagskväll. Idag när Micke kom hem från jobbet fick vi leveransen. Riktigt bra jobbat tycker jag. Ni är några som sett grejerna på bloggen och jag har fått massa frågor om soffan. Jag hittade något liknande när vi var i en campingbutik men det jag såg då var mycket enklare. Den här är faktiskt lite fluffig och riktigt skön att sitta i. Det är en 2 sits men är man inte så stor så kan man faktiskt sitta 3 stycken. Soffan heter Outwell och vi köpte den här: CAMPOUT 

Dryga 1000 lappen fick vi betala. Mer info på deras hemsida länk ovan.

Men allra bäst sitter man bara 2 stycken enligt Tilda och Maja.

Lycka när man valt bästa platsen vid strömuttaget. Lite som kan glädja så mycket ibland.

Hon här är inte helt nöjd utan försöker byta sig till en plats i soffan.

Vi var och tittade på riktigt stora förtält först men eftersom vi mestadels kommer åka omkring till olika platser kändes det bättre med något smidigare som inte tar så lång tid att sätta upp. Tältet är 390 cm brett 250cm djupt. Vi fick inte plats med alla 6 stolarna utan det fick bli 4 stolar och soffan istället.

Nu ska jag sätta mig och planera vidare resan. Första stoppet blir som jag nämnt tidigare hos min mamma Berit. Nästa stopp i Danmark Ribe sedan vidare till Amsterdam, Le Mont Saint-Michel, vidare till att bo strax utanför ön där de spelar in Fångarna på fortet och slutdestination Biarritz. Hemvägen har vi inte planerat ännu men blir troligtvis upp genom Frankrike. Tanken är att vi ska ta oss ner på 8-9 nätter.

Imorgon kör tjejerna dansläger igen. Jag ska passa på att röja upp lite inomhus och sedan på eftermiddagen ska vi spela fotbollsbrännboll med med Mollies fotbollslag hela familjen. Det ska blir riktigt skoj kan dock hända att jag blir fotograf igen….

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *