Föräldramatch mamma du är aldrig pinsam….

Föräldramatch mamma du är aldrig pinsam….

Go kväll lördag!

Imorse var det till att ställa klockan på 8 för att gå upp och skjutsa trillingarna till danslägret. Svårt att komma upp så det blev som vanligt lite stressigt. Alla ville ha håret fixat. Blev en slarvig knut på Maja, en inbakad fläta med snoddar och en vanlig fläta som avslut på Tea och flätbullar på Tilda. Hämtade upp dom direkt efter danslägret. De hade haft jätteroligt och berättade om planerna för morgondagen. Då är det dans hela dagen som idag. En liten paus där vi ska hämta hem dom och sedan ska de tillbaks igen för tacosmiddag och övernattning. Ska bli spännande att se hur det går. Förra året fick vi hämta hem Tea då hon inte kunde somna.

När vi hämtat upp dom åkte vi vidare mot IP för Mollies fotbollsavslutning och barn mot föräldrarmatch. Tjejerna ville först inte vara med men ångrade sig när de fått vila en stund i gräset. De tog sedan gladeligen på sig var sin väst. Vi var nästan 40 vuxna och syskon och häften så många barn så det blev 3 lag. Tilda fick bli lagkapten för det gröna laget där jag och Maja också spelade. Tea och Micke fick spela i det rosa.

Det blev 3 matcher och jisses vad inte bra på fotboll jag är men jisses vad roligt det var!

Jag var också med och spelade men syns tyvärr inte på någon av bilderna då det som ni säkerligen förstått vid detta laget det är jag som är fotografen.

Mollie och jag hade en liten diskussion innan matchen där jag var ganska så övertygad om att jag fortfarande är snabbare än henne. Det fick jag äta upp efteråt då hon sprang ifrån mig inte bara en gång… Mamma hur snabb var du? Inte tillräckligt snabb helt klart. Vid ett tillfälle tog jag till ett litet fullt trick och ropade mamma kommer efter henne… Frågade om hon tyckte jag var lite pinsam men svaret var nej mamma du är aldrig pinsam. Undrar om det alltid kommer vara så att hon inte tycker det….

Undrar om jag kommer ha lite träningsvärk imorgon? Skoskav har jag i alla fall. Jag har krämper lite här och var i kroppen. Någon som jag inte riktigt kan göra något åt och annat som jag kanske kan göra något åt. Mina ryggproblem kan enligt min naprapat- japp går hos en sådan vara att mina magmuskler inte riktigt gått ihop sedan jag var gravid med trillingarna så jag har fått ett mamma-mage program att köra. Känns lite skumt då det är väldigt länge sedan jag var gravid men just nu känns det som allt är värt att prova. Jag promenerade 40 minuter imorse, körde igenom de första övningarna i programmet och hittade ett youtube klipp med några yoga övningar som jag testade. Alltså jag kunde inte göra en enda av de där övningarna ordentligt….Krämpor och stel som ett kylskåp men det är väl bara till att försöka göra något åt det!

Nu blir det soffan för resten av kvällen. Jag och Micke ska kolla på film Now you see me 2 med Morgan Freeman. Har ni sett 1:an riktigt bra faktiskt. Lite spännande och lägg där till magi! Återkommer me omdöme om 2:an.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *