Campingäventyret slutade hemma…

Campingäventyret slutade hemma…

Go kväll onsdag!

Började dagen helt utan missöden och jag kom till jobbet i tid. När jobbdagen var över åkte jag direkt hem. Då var alla i familjen redo med husvagnen kopplad till bilen och det var bara för mig att byta bil och sätta mig i passagerarsätet istället. Ett kort stopp på vägen för att hämta upp Mollie som varit på fotbollsläger för att sedan dra vidare.

Nu är vi hemma igen och vi har bäddat ner oss alla i sängen. Hur blev det här undrar ni? Campingäventyret slutade hemma???

Vi hade planer att åka ner mot Frankrike redan under midsommarhelgen som vi gjorde förr förra året men eftersom Micke behövde jobba så fick vi ändra planerna. Vi började då leta efter en camping i närheten för någon vecka sedan och det var inte helt enkelt. De flesta campingar var redan fullbokade eller så behövde man boka 3 nätter vi kunde bara vara borta 2. Vi hittade sedan en camping 2 timmar bort som hade plats eller hade och hade man kunde inte boka…. eller ja de hade 12 förbokningsbar platser men de var såklart redan bokade. De rekommenderade oss att komma någon dag innan midsommar då det brukar bli fullt. Jag jobbar min sista dag imorgon och åka efter att jag slutat ja då kanske vi skulle riskera att inte få någon plats. Så efter mitt jobb idag åkte vi ner med bil och husvagn, satte upp vårt resetält och åkte sedan hem igen.

(Från en icke van campare brukar folk stå och titta? Det var inte mycket folk men när Micke parkerade och skulle backa in husvagnen var det som att folket som fanns runt omkring bara stannade upp…. Jag sade ingenting under tiden när vi fixade men när vi satte oss i bilen berättade Micke hur han kände. Jag började skratta högt och kunde bara instämma i det han sa. Vi skojade lite och sa detta kanske inte är något för oss? För er som inte känner oss bor vi lite avskilt med bara några få hus och en stor skog som närmaste granne vi är inte vana att ha folk så där nära. När vi stannade och käkade på vägen hem började jag tom googla hotell längs vår tilltänkta resväg ner till Biarritz. Men då slog det mig återigen varför vi skaffat husvagn. 2 nätter i närheten av vårt första stopp i Danmark pris från 3500kr…. )

Hade vi sovit kvar som vi också tänkte hade vi behövt gå upp kl.4.30 och det var jag inte så sugen på. Så vårt lilla campingäventyr över midsommar har börjat men bara tagit en liten paus.

Nu ska vi försöka sova och ladda inför morgondagen. Jobb och sedan fortsätter vi typ där vi slutade idag! Vi måste ju ge detta med campingliv en chans inte bara för vår skull utan även för tjejernas för jag tror att dom verkligen kan tycka om det!

 

Sov gott å kram från mig!

2 Comments to “Campingäventyret slutade hemma…”

 1. Charlotte skriver:

  Camping är toppen, inte billigt ner i Europa direkt, men om man jämför med hotell blir det genast ett kap. Särskilt om man har fler än två barn (vi har tre, tvillingar plus en, nu stora 14,12,12år). Vi är nu på vår tredje långa europaresa där vi varit borta mellan 6-8 veckor och betalat vad en två veckors all inclusive charter hade kostat. Helt ok. Mycket resa för pengarna! Ha så kul och trevlig midsommar!

  1. karinsather skriver:

   Precis så vi tänker också det är inte helt billigt men att bo på hotell är också dyrt…
   vi har även så kräsna barn som ofta inte äter något när vi äter ute så där tänker vi att vi kan spara lite pengar!
   Tack för din kommentar!
   Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *