Midsommarhelg: det regnar in, dunka dunka musik och värmen är på!

Midsommarhelg: det regnar in, dunka dunka musik och värmen är på!

Go kväll torsdag!

Har ni det bra? Själv sitter jag i en uppvärmd husvagn japp vi har värmen på.

Efter jobbet åkte jag direkt till affären för att inhandla midsommarmaten. Jag var inte direkt ensam! Själva stoppaikorgen grejen gick bra men när jag väl kom till kassan var det typ stopp. Klagar inte man får helt klart skylla sig själv när man inte planerar bättre. Jag blev lite stressad av köerna så jag glömde helt av att köpa något att äta till potatisen imorgon å inte köpte jag någon sill heller å jordgubbarna var slut men det blir nog midsommar i alla fall….

Hela familjen hade redan packat in sig i bilen å jisses vad trångt det blev med all packning och all mat. Vi skulle haft grannen med i bilen men hon fick inte plats så hon fick köra egen bil eller jag åkte med henne istället. Familjen kom fram lite före oss. Tjejerna hade då på den korta tiden ätit upp alla bananer som jag hade tänkt ha i tårtan. Det blir tårtbotten med sprutgrädde imorgon. Vi slängde ihop nudlar och tonfisk till middag som intogs ute i förtältet jag kommer kalla det förtält trots att det bara är ett resetält.

Tältet är inte helt anpassat för så mycket regn ja det ösregnar så vi fick anpassa möblernas placering utifrån var det droppade in. Vi drog i oss maten lite snabbt och hoppade sedan in i husvagnen igen. Micke lyckades få in alla kläder från bilen till husvagnen utan att bli helt dränkt. Allas skor är dock helt dyngsura då de stått för nära en av tältväggarna å jag har liksom tjejerna bara ett par skor med mig…. Orutin vart är foppatofflorna….

Blommbuketten står på bordet (underbar blommor som jag fick från jobbet idag), den lilla myspyslampan är där och en liten midsommarstång lyckades jag också få ner i korgen. Nu står allt där ute så fint. Kan kika ut på det när jag vill genom köksfönstret. Ja för det kan man väl kalla fönstret i köksdelen. Det hade varit lite mysigt att sitta där ute trots regn och en temperatur runt 12 grader om inte närmaste husvagnsgrannen körde för hög dunka dunka musik. Nu kände jag mig gammal när jag skrev det där…. Men jag står för det det bara brummar och låter. Kanske ska kontra med lite schlagers typ…. tjejerna är på!

Imorgon är det midsommarafton och väderrapporten säger faktist inget regn på hela dagen.

Idag känns ändå husvagns livet ganska så ok. Det är mysigt att ha alla samlade och det finns typ inga måsten alls. Regnet smattrar mot taket och imorgon ska vi nog sova länge allihop vårt långa sommarlov har börjat!

KRAM på er! å Sov Gott!

 

 

4 Comments to “Midsommarhelg: det regnar in, dunka dunka musik och värmen är på!”

 1. Thessan skriver:

  Karin du får köra självscanning när du handlar. Finns säkert ngn affär öppen imorgon fm där ni kan handla om d behövs. Synd att du inte hade kontakt m ”hjärnan”. Var rädda om er å njut av en helg tillsammans! Kraaam

  1. karinsather skriver:

   Jag måste nog bara fixa det…. Någon gång… Ha en underbar kväll!

 2. Lisa skriver:

  Ett tips är att dra över en pressening över förtältet. Inte det snyggaste att kolla på men så har vi gjort när de regnar mycket

  1. karinsather skriver:

   Tack snälla för tipset! Just snyggt känns inte så viktigt i vissa lägen viktigare att det inte regnar in..
   Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *