Rundtur i husvagnen

Rundtur i husvagnen

Hej torsdag!

Det är så många på mitt instagram som bett om en liten rundtur i husvagnen som vi åker runt med.

Märket är en Hobby 650 Kmfe de luxe. Vi har köpt den ny så vi kunde själva bestämma hur den skulle se ut invändigt. Vi valde en trevåningssäng så att 3 av 4 tjejer skulle kunna få en sovplats. Sedan så fanns det en liten soffhörna med ett litet bord som man också kan bädda upp. Var tänkt att bli den 4:e sovplatsen. Vi kände dock att vi behövde utrymmet istället för bordet så det fick stanna kvar hemma.

Jag hade tänkt piffa den mycket mer men insåg att det skulle bara bli för mycket grejer att hålla iordning på. Vi köpte påslakan i grått och vitt och massa fleecefiltar att lägga i sofforna eftersom man behöver stå i dom när man ska hämta ut kläder. Tjejerna har ett gemensamt skåp för jackor och typ småförvaring. Sedan har de var sitt överskåp för kläder.

Köpte en korg där vi lägger i alla skor som vi inte använder å där för även fotbollen vara.

I mitten finns en soffgrupp där vi faktiskt får plats allihop och där kan man även bädda upp. Det har tjejerna gjort några nätter och där får det faktiskt plats 3 barn att sova.

Det allra bästa med husvagnen tycker jag är vår dubbelsäng. Det är så himla skön att sova i.

Vy från vår säng. 

Badrummet är precis bredvid vår säng. Det är dock lite trixigt att duscha då toaletten är ganska så liten men det går. Alternativet om man bara vill duscha av sig är att dra ut slangen genom fönstret…. Har faktiskt testat dock bara hemma…

Köksdelen är riktigt bra vi har både mikro och ugn. Skulle gärna ha mer plats just runt köksdelen men alla får helt enkelt hålla sig undan när någon står och lagar mat.

Sedan till de 2 absolut bästa tillvalen AC i husvagnen och Moover på utsidan. När det blir som varmast är det bara till att dra igång ACn så blir det så behaglig temperatur i husvagnen. Moovern- det som gör att du kan styra husvagnen med en fjärrkontroll hade vi inte klarat oss utan. Det har varit campingar där vi inte kommit in utan den!

Har ni några frågor om husvagnen bara fråga på!

Nu har vi softat klart och ska gå ner och kolla vågorna vid havet!

Ha en underbar dag!

KRAM

One Comment to “Rundtur i husvagnen”

  1. Wow, vilken fin husvagn! Förstår att ni trivs i den. Och vilken härlig resa ni gör. Vi har precis köpt husvagn så än så länge håller vi oss i Sverige, men någon gång framöver hoppas jag att vi kan göra en liknande resa ner i Europa. Ha det gott!
    /Husvagnsprinsessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *