Någon knackade på och vem bor här?

Någon knackade på och vem bor här?

Go kväll måndag!

Hoppas ni alla haft en härlig dag! Micke skulle jobba och trillingarna ville åka och käka frukost hos farmor så han tog med dom och lämnade dom på vägen. Jag skulle vara hemma gå upp tidigt och städa hela dagen.. Gick inte upp tidigt utan tog sovmorgon… Kom igång strax efter 10 skulle gå ner och hämta en hylla och sedan dra igång. Då rullade det in en bil på parkeringen. Alltså hann tänka jag gömmer mig tänker inte öppna. (Så galet stökigt här hemma och jag hade typ behövt duscha och tvätta håret i förrgår… ni förstår känslan). Då såg jag att det var en kompis som jag inte träffat på säkert 7 år. Vi var bästa vänner och lärde känna varandra när jag började jobba på hotell. Hon lärde upp mig och vi fann varandra direkt. Tyvärr har vi inte haft någon kontakt på flera år. När jag såg att det var hon brydde jag mig helt plötsligt inte om disken, smutstvätten och allt stök. När jag kramade om henne ville jag typ inte släppa taget. Efter några timmars prat insåg jag hur mycket jag saknat henne!!! När hon åkt försökte jag dra igång att städa det var ju liksom planen men det är ju så varmt att det typ inte går. Man orkar ju inte. Mollie ville ha pannkakor till lunch så då fixade jag det istället. Sedan kom Micke och tjejerna hem och jag lyckades visst ta en siesta… Nu ikväll har jag börjat ta tag i städningen igen. Ett rum är städat.

Vem tror ni bor här?

Jo här bor Tilda.

Hon älskare blått det har hon gjort sedan hon var liten. Det är egentligen de sista åren hon har börjat gilla rosa. När hon var yngre gillad hon verkligen inte att få håret fixat men det har också ändrat sig hon är den som frågar efter fix mest. Dock får jag inte välja frisyr utan det vill hon bestämma själv.

Här är Tildas skrivbordshörna. Jag ville ha ett skrivbord som fick plats under fönstret. Fick göra ett själv eller ja med Mickes hjälp. Det är bockben från Ikea sedan är det plankor som vi snickrat ihop till en bordsskiva.

Bästa blommorna torkade Hortensior har haft dom i flera år.

Bredvid skrivbordet har hon en stor förvaringspåse för massa gosedjur.

Sängen har förvaring under (där har Tilda alla sina kläder) och går att dra ut till en dubbelsäng. Har satt upp en skena och där i små krokar där jag sedan hängt upp 2 gardiner samt en ljusslinga med bollar.

Vi satte precis upp en tavellist över sängen. Tillräcklig högt upp för att kunna sitta under den.

Bredvid sängen har hon en korgstol och där satte vi upp en lampa som man kan vrida till sängen om man vill eller ha den över korgstolen för att få belysning.

Under hennes tv har hon en byrå som jag fyndat på loppis. Där i har hon massa pyssel.

Hon har också som Tea en drömfångare i sitt rum.

Har ni några frågor om Tildas rum bara lämna en kommentar så svarar jag så fort jag kan.

Nu börjar det bli lite svalare ute och jag ska försöka fortsätta städa övervåningen innan det är dags för film.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

 

2 Comments to “Någon knackade på och vem bor här?”

  1. Emelie skriver:

    Men va fint med torkade Hortensior! (eller ja hela rummet är sååå fint men) Kanske vore nått för mig som dödar en kaktus haha. Låter man de bara torka eller hur bär man sig åt? 🙂

    1. karinsather skriver:

      Jag älskar dom är inte så bra på att hålla gröna växter vid liv så dom passar mig perfekt 🙂 tack snälla du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *