2 glassar, en kiwi och en ananas i poolen…

2 glassar, en kiwi och en ananas i poolen…

Go kväll fredag!

Var vaken supersent igår ja jag somnade inte förrän kl.4…. var så himla varmt.

Vi avslutade kvällen igår med bio ute. Mollie valde film och det blev En gång i Phuket. Vi har sett den så himla många gånger…

Sovmorgon som hör sommarlovet till och sen frukost. Sedan blev det så varmt så det enda alternativet var att hoppa ner i poolen. Ja till och med jag badade. Micke blåste upp alla madrasser så att tjejerna kunde bada med dom.

Jag tycker dock 24 grader är kallt men tjejerna i alla fall dom små kan bada hur länge som helst.

När de dock efter lång stund badat klart åkte vi på en utflykt. Jag ville hämta upp en låda med massa spännande saker som var klar för leverans. Ett samarbete som ni kommer få se här om någon dag. Nästa stopp blev mataffären där vi inhandlade massa picknick gott. Lite drygt 1 timmas bilfärd senare var vi framme. Å där får vi sluta för idag… De här bilderna ligger på ett minneskort och de från vår utflykt på ett annat. Jag lyckas inte öppna det… Vet inte vad jag gör för fel. Ska fortsätta jobba på det… Kanske blir ett inlägg till senare ikväll. Hoppas det eller så ses vi imorgon förmiddag!

Jag har lite planer för morgondagen något lite annorlunda utflyktsmål dit egentligen bara en av tjejerna vill åka. Vi får se hur vi gör imorgon vi ska sova på saken!

Nu ska jag fortsätta kämpa med minneskortet!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *