Bo här som pensionär? Min bäst frisyr? Vad tycker ni???

Bo här som pensionär? Min bäst frisyr? Vad tycker ni???

Go kväll igen!

Nu har jag lyckats få upp minneskortet.

En gång om året brukar vi åka ut till ett ställe där Micke gjorde lumpen. Detta ställe ligger mellan Vaxholm och Värmdö. Det är är 20 år sedan han gjorde lumpen där och det har hänt en hel del sedan dess. För några år sedan när vi var där hade de påbörjat renovering där de stora regementes husen skulle bli lägenheter. Vet inte när det började avvecklas men Micke tror det var några år efter att han avslutat lumpen. För varje gång vi kommer dit har det hänt något nytt. Rindö heter ön.

Efter en tur med bilfärjan åkte vi ner till Rindöhamn och parkerade bilen. Käkade picknick på stenarna vid vattnet. Vet inte vad det är med just den platsen men den har något rogivande över sig.

Fick knäppa några bilder på trillingarnas frisyrer. Behöver inte be just nu om att få håret fixat de vill ha det fixat typ hela tiden… 

Testade en ny frisyr på Maja idag precis innan vi åkte. Jag brukar inte vara helt nöjd när jag gör en uppsättning men idag blev jag det. Är nog den bästa uppsättningen jag gjort och den höll hela eftermiddagen.

En båt som passerade förbi medan jag fotade.

Vad tycker ni? Den ser avancerad ut men det är egentligen bara en utbakad fläta och en vanlig inbakad tillsammans.

Efter att vi käkat klart gick vi runt och Micke berättade för tjejerna om de olika byggnader vad de haft för funktion tidigare.

Här var sjukan

Å här kiosken. 

Skulle kunna tänka mig att köpa det där huset…. Skulle kunna ha en liten kiosk där var en av mina drömmar när jag var liten att ha en egen godisaffär. Kolan skulle den heta!

Det är faktiskt intressant pappa när du berättar.

Just ja här var bion.

Det finns en restaurang också. Där var det tidigare en bensinstation med stora oljecisterner. Avslutade med lite dricka i ute på altanen. Liten affär har dom också.

Tilda lekte med kameran och vips var man med på bild….

Ganska så stora båtar som passerar utanför.

På vägen tillbaks passerade vi det huset där han bodde under nästan ett år.

Kan se mig själv bo här faktiskt inte nu men när jag är pensionär. Eller just ja vi har ju bestämt att vi ska bo på Kungsholmen då eller var det Franska Rivieran eller ja vet inte… Vi får väl se….

Nu väntar alla på mig det är wii party dags. Ingen kvällsbio myggorna var helt galna igår kväll….

KRAAM på er och sov gott när det blir dags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *