Instax, solrosor och ska vi börja med Youtube?

Instax, solrosor och ska vi börja med Youtube?

Go kväll tisdag! (Samarbete med Instax)

Hoppas ni haft en bra dag!

Mollie har varit på innebandycamp och trillingarna har haft en kompis här. Jag har försökt få lite ordning här hemma. Det är så galet stökigt snart kanske jag kan skriva det var galet stökigt. Övervåningen är i alla fall klar. Samtidigt håller jag på med 2 andra lite mindre projekt. Boden där jag vill ha mitt flättillhåll har massa hål i väggarna efter olika saker jag har haft uppsatt så den ska jag försöka fixa till lite granna. Hålen ska spacklas och så ska jag måla ett lager med vit färg i hela rummet. Det är redan vitt. Sedan håller vi på att färdigställa ett badrum ute i garaget. Taket ska spacklas och målas. Spackla är verkligen inte min grej… Men ska det bli klart så är det bara till att köra på!

Medan jag har haft lite egentid har jag gjort glass med tjejerna och deras kompis. Får vänta och se resultatet tills imorgon. Smeten skar sig vet inte vad vi gjorde för fel. Eller inte hela smeten bara med vissa färger som vi blandade i. Sedan har jag varit badvakt några gånger också. Dom verkligen älskar att bada. Tjejerna har lekt med kompisen hela dagen. Tjejerna har ibland lite svårt att hålla sams och lite så blev det idag också. De tycker så otroligt mycket om den här kompisen allihop och ibland blir det för svårt att kunna dela med sig och låta de andra systrarna få lite egentid med henne.

Igår var vi iväg jag och småtjejerna. Det finns ett ställe i närheten där det finns självplock av solrosor. Jag ville fylla på med lite nya blommor här hemma. Det är ju så otroligt torrt ute så det finns ingenting ute i naturen att plocka in.

Vi har fått möjlighet att testa 2 kameror ur Instax sortiment. Tjejernas modell är en Instax Mini 9. Dom älskar ju som jag att ta kort och under det att vi plockade solrosor han de ta runt 20 bilder….

Så himla kul när det blir bilder direkt som man kan kolla på!

Så nu har jag de allra vackraste solrosorna på köksbordet och det är faktiskt snart städat där också. I alla fall för en liten stund eller kanske 2…. Kameran heter Instax Mini 9 Flamingo Pink och ni hittar den här.

En fråga till er? Skulle ni vilja se mer av oss? Tjejerna vill testa youtube… lämna gärna en kommentar!

Nu ska jag fixa lite middag sedan kanske vi ska åka på en kvällsutflykt med ett glasstopp. Är så galet sugen på bananasplit!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

14 Comments to “Instax, solrosor och ska vi börja med Youtube?”

 1. Det vore superkul om ni testade på youtube, ni verkar vara en så härlig familj som hittar på så roliga saker – helt enkelt spännande att titta på
  Fina bilder, och så kul när bilderna kommer direkt, sedan blir det ju ”lättare” att göra något kul av dem. Blir lätt att man fotar massor med glömer att framkalla.

 2. Frida skriver:

  Jaaaa! Gör det!!

 3. Tilde skriver:

  Jaaa, så roligt om ni skulle göra de!

 4. Jessica skriver:

  Jaa, klart ni ska starta en youtube!

 5. Therese skriver:

  Ja absolut ska ni börja med YouTube

 6. Emmie skriver:

  Snälla skaffa youtube❤️❤️

  1. karinsather skriver:

   Tack snälla du!

 7. Maria skriver:

  Ja det hade vart jätte kul om ni gjorde det

 8. Ellen skriver:

  Jaaa gör det

 9. Rebevva skriver:

  Va fina bilder! Vart va ni nånstans? Vart ligger självplocket?

  1. karinsather skriver:

   Tack snälla! Det finns ett ställe nära där vi bor Sorunda heter det.

 10. Maria Jenssen skriver:

  Ja absolut, ni är fantastiska!!

  1. karinsather skriver:

   Tack snälla du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *