Glass i stora lass, vad vill ni se på vår youtube kanal?

Glass i stora lass, vad vill ni se på vår youtube kanal?

Go kväll onsdag! (samarbete bakboxen)

Alltså vilken slödag vi haft idag. Jag har typ inte gjort någonting. Har inte orkat varit så trött hela dagen. Micke har dock jobbat. Inte ens nu ikväll har jag känt någon riktig ork. Har ägnat dagen åt att titta på friidrotts em så himla roligt. Tjejerna har varit ganska så nöjda med att bara vara hemma. Lite bråk har det varit. Vi har ett piano och ett keyboard som dom spelar på. De har hittat någon kul grej på youtube som dom spelar efter. Det blir liksom låtar när dom spelar men dilemmat är ju att vi bara har 2 stycken som man kan spela på. Tjejerna har badat också några gånger. Har typ blöta handukar i hela badrummet och ute… Ett ulandsproblem men jag skulle gärna vilja ha en stor tvättstuga.

Vi har smakat på glassarna också. Ni som följer oss på instagram såg igår att vi skulle testa en ny bakbox som vi fått. Vi har i ett litet samarbete med bakboxen och har nu dagarna fått hem vår andra box. I den första vi fick var det chokladbollar. Ni kan se det inlägget här.

I den här boxen var det glass i stora lass! Även ingredienser till havreflarn som vi får testa att göra någon annan dag.

Tilda var den som fixade till själva glassmeten. Vi vispade först grädde och sedan vände vi i kondenserad mjölk. Vi ställde upp 5 skålar och sedan blandade tjejerna i färgerna. Vi tror att vi blandade i för mycket färger i 2 av skålarna för smeten blev alldeles grynig….

Innan vi fyllde glassformarna med glassmeten lade tjejerna i det strössel dom ville ha. Tilda valde chokladkulor, Maja strössel och Tea nötter.

Tjejerna fick göra allt själva från början till slut. Det blev kladdigt men det tyckte tjejerna bara var roligt.

Vi lade även på strössel ovanpå innan de fick stå över natten i frysen.

Glassen blev riktigt god. Maja gav sin 9 1/2 Tilda 9 1/2 och Tea 10 av 10.

Om ni vill se ett klipp på glasstillverkningen finns det ett klipp på vårt nystartade youtube konto 4kidsandbraids ni hittar länken tid här. Tanken är att om vi tycker det är roligt att vi kommer lägga upp något klipp i veckan! Vad tror ni om det? Vad skulle ni vilja se för klipp? Lämna gärna en kommentar!

Är ni också sugna på att testa en bakbox hittar ni hemsidan här. Förutom ingredienserna fick vi även med glassformar och en slickepott. Ska se om vi har lite energi till att testa att baka dom där havreflarnen någon dag. Det ska ju regna till helgen kanske kan ha en hel bakdag då. Är grymt sugen på hembakade kanelbullar.

Nu ska jag se om Micke har grejat klart i garaget är sugen på att se ett nytt avsnitt av Maria Wern. Hade helt missat att det kommit 4 nya avsnitt dom finns ute på Cmore. Vi har 2 avsnitt kvar såg 2 igår. Det bästa är att dom är så långa som en hel film!

Önskar er alla en underbar kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *