Välkommen in till min bod eller ”salong”

Välkommen in till min bod eller ”salong”

Go kväll lördag!

Idag började vi förmiddagen i ishallen. Tea hade konståkningsläger och Maja följde med mig. Först såg vi när hon körde sitt första ispass för dagen. När det var dags för dans och lunch åkte jag och Maja iväg för att käka lunch vi också. Maja fick välja restaurang. Kan ni gissa vad hon valde ju blocksallad på ICA. Så vi åkte dit. När vi satte oss i bilen och var på väg därifrån insåg hon att inte mobilen var med. Mycke riktigt den hade någon vänlig själ lämnat in i förbutiken.

Vi tittade på Teas andra konståkningspass innan vi åkte hem igen.

Det är några som frågat om jag inte kan visa bilder från min bod som jag har fixat iordning! Har precis varit ute och fotat lite så ni är välkomna in till Salong 4kidsandbraids som Maja kallar den.

Jag har använt mig av saker som jag hade undanstoppade. De nyinköp som jag gjort är gardinerna och kudden i soffan de kommer båda från Rusta. 

Visste ni att jag tycker väldigt mycket om rosetter???

Fick en liten kund med mig in på salongen. Hon ville ha 2 knutar med stora rosetter.

   

Tanken är att jag ska kunna ha boden lite som min egen. Där jag kan hålla på att fixa med tjejernas hår. Kanske i framtiden att jag även kan fixa andras….

Nu ska jag ta itu med lite städning och fix. Imorgon är det först konståkningsläger sedan ska jag hem och förbereda inför Mollies kalas. Hon fyller inte år imorgon utan förrän på måndag men vi ska fira henne imorgon ändå.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mej

One Comment to “Välkommen in till min bod eller ”salong””

  1. Thessan skriver:

    Dina drömmar kommer att slå in, bara du bestämmer dig åt vilket håll du vill gå ❤Kraaaam. Kanske ses imorgon. Är på fotbollscup på Kvarnängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *