Hon ramlade handlöst och födelsedagskalas

Hon ramlade handlöst och födelsedagskalas

Go kväll söndag!

Hoppas ni alla haft en härlig dag.

Imorgon har tjejerna sin sista dag på sommarlovet och då är det en stor dag för Mollie hon fyller 12 år. Vi tjuvstartade hennes födelsedag idag med kalas för släkt och våra underbara vänner.

Både innan och under kalaset var jag iväg med Tea på hennes konståkningsläger dag 4 den sista dagen.  Tea har fått lära sig så många nya saker och hon har tyckt att det varit så roligt. Dock slutade det lite tråkigt. Det var 5 minuter kvar och hon skulle öva på piruetter. Rätt som det var bara kanade benen undan och hon ramlade platt fall med kinden före rätt ner i isen. Hon var så ledsen. Det gjorde både ont och så blev hon otroligt rädd också. Det blev jag också så hennes dag slutade där. Det var i och för sig bara några minuter kvar på isen och en liten dansuppvisning kvar. Vi kylde ner kinden med is och nu ikväll har hon fått ett blåmärke på kinden men det är inte så stort.

Så tillbaks till kalast vi käkade tacos och så gjorde vi marängtårta eller min syster fick fixa till den då jag lämnade kalaset en stund för ishallen och då hände det där med Tea.

Tänk imorgon fyller hon 12 år min lilla tjej hon som lärt mig så mycket om livet. Jag bara älskar att vara hennes mamma!

När jag kom hem hade min syster, svärmor och svägerska plockat undan all disk så det var bara för mig att slänga mig på soffan när alla åkt hem.

Jag har typ inte rest mig upp därifrån å nu hänger vi här allihop. Vi ser på gamla avsnitt av Solsidan.

Vi har precis planerat morgondagen och det blir shopping och utelunch som födelsedagsbarnet önskar.

Bjuder på några bilder från en del av köket. Mollie fick liljor och jag rosor jag har ju också fyllt år. Tillsammans blev de till en underbar bukett.

Ska försöka unna mig det i höst färska snittblommor.

 

Nu ska vi käka lite glass och maräng som blev över efter kalaset.

Enklaste och bland de godaste desserterna. Färdiga marängbottnar om man inte hinner baka egna, grädde, glass, minimaränger och massa färska bär.

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *