Alltså är dom för mörka???

Alltså är dom för mörka???

Go kväll!

Hade nästan skrivit klart ett inlägg om lite klädtips då jag bara blev tvungen att testa de nya sängkläderna jag spontanköpet idag. Jag hittade dom på nätet och de såg helt underbara ut. När jag var liten hade min farmor ett liknande täcke. Ett svart med massa blommor på som jag älskade. Kanske var därför jag bara tokgillade det när jag såg det på nätet.

Nu har jag bäddat och försökt fota lite granna. Dock hann det ju bli mörkt ute. Jag tror inte jag gillar det. Det ser inte ut som på bilden tycker jag inte eller det gör det ju fast det ser så rörigt ut på själva påslakanet.

Alltså jag vet inte vad tycker ni?

Kan försöka fota lite imorgon i dagsljus också. Ni får träningsinlägget imorgon istället!

Ha en underbar kväll!

 

8 Comments to “Alltså är dom för mörka???”

 1. Annika skriver:

  Njae…lite för mörka och röriga för min smak…

  1. karinsather skriver:

   Lite min känsla också….

 2. Lotta skriver:

  Ljuvliga!! Inte alls för mörka 🙂 var har du hittat dom?

  1. karinsather skriver:

   Köpte dom på Hemtex! 🙂

  2. karinsather skriver:

   Jag kanske vänjer mig. Dom kommer från Hemtex.

 3. Amanda skriver:

  Jag tycker det va super snyggt. Är personligen inte så mycket för mönster med blommor på men tyckte det passa jätte fint tillsammans med övrig inredning.

  1. karinsather skriver:

   Tack! Vet fortfarande inte vad jag tycker men det är alldeles för svårt att få ner dom i förpackningen igen så de får stanna 🙂

 4. Ann skriver:

  Är ju personligt vad man gillar. Men personligen har jag svårt för storblommigt.
  Tycker nog det blir mjukare med mindre sådan typ av kontrast.
  Men du ska ju ha vad du själv gillar såklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *