En tur runt fångarna på fortet, gratis bukett

En tur runt fångarna på fortet, gratis bukett

Go kväll fredag!

Hoppas ni alla haft en härlig dag. Vi hänger just nu på soffa allihop eller nästan alla Mollie hänger på sitt rum pratar med en kompis. Kollar på Fångarna på fortet kollar ni också?

Känns lite häftigt att vi faktiskt åkte runt där för bara någon månad sedan. Det var en riktigt häftig upplevelse. Dyrt men det var värt varenda krona speciellt när de spelade vinjettlåten.

Ska försöka komma isäng tidigt ikväll. Trillingarna har match med samling kl.8. Tidigt men då hinner hon även med sin konståkningsträning som är lite senare på dagen.

Klockan är bara strax efter 8 och det är alldeles svart ute. Jag älskar hösten det är min favoritårstid. Jag älskar tända ljus men min man gillar det inte. Han släcker dom hela tiden. Så när han inte är hemma brukar jag passa på.

Helgbuketten var alldeles gratis och den plockade jag längs med vägen.

Vasen sålde jag när jag hade min butik för några år sedan. Det är en Bubble vas från DBKD.

Passade på att ta lite foton på vårt köksbord och bänken som är min favoritmöbel här hemma. Har bloggat om de tidigare. Letade efter ett sådant här bord men lyckades inte hitta något under 10k. Frågade Micke om vi inte kunde snickrat ett själva och några månader senare hade jag både bord och bänk till en kostnad av 1000kr!

Har ni några frågor om bord och bänk bara lämna en kommentar. Nu kom hon också ner och gjorde oss sällskap. Den här bilden tog jag tidigare. Det är lite trångt på soffan när vi alla hänger där.

Mycket tankar och funderingar hos henne. Känns som att det är ett stort steg att börja 6:an och läxorna har börjat trilla in. I helgen ska vi plugga lite politik och engelska glosor. Hon har fått lite oförberedda förhör och det gillar hon INTE…

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *